1

Shoppen bij Woonexpress

Herfst kriebel?

Soms kriebelt het, soms wil je gewoon een nieuwe kast. Wij hebben nu al een paar jaar een zwarte dressoir en die zit mij een beetje in de weg. Ik kan hem niet verplaatsen, hij is heel groot en lomp en ik vind hem gewoon niet meer leuk. Herkenbaar? 😉

Scandinavische trend

Op Instagram kwam ik bij Woonexpress deze kast Dorst tegen. Deze kast vond ik te gek! Hij valt in de Scandinavische collectie van Woonexpress. Zelf zat ik eerst te denken aan een stoere locker of een vintage achtig dressoir maar ik hou ook wel van een mix. Momenteel heb ik zware industriële lampen, een vintage eettafel en Scandinavische eetkamerstoelen dus daar kan ook wel wat Scandinavisch bij 😉

Botanisch-wonen-trend-2015-2016

 

Even polsen bij Woonexpress. Zouden ze het misschien leuk vinden om met mij samen te werken? Ze reageerden direct enthousiast, ja daar stonden ze voor open. Hoe leuk is het om mijn bezoekers kennis te laten met de gave nieuwe collectie van Woonexpress. Naast de Scandinavische collectie hebben ze ook gave items in de volgende trends:

Shoppen bij WoonexpressXL

Op naar de winkel, want ik was toch wel benieuwd naar de winkel zelf. Online shoppen is leuk, maar neuzen in de winkel is nog leuker!

woonexpress-xxl-amsterdam-> Daar stond die dan in de winkel, mijn nieuwe liefde

vitrine-kast-dorst-woonexpress

-> In de Botanische trend is die ook wel erg leuk!

woonexpress-ijsbeer-kop

-> Deze spotte ik ook. Gaaf toch zo’n ijsbeer aan de muur! Staat op mijn wishlist 🙂

Ik mocht van Woonexpress de kast uitzoeken en deze aan jullie showen. Ik had mazzel, de kast werd super snel thuis geleverd. Dubbel mazzel was dat hij ook nog eens netjes in elkaar gezet werd. Hoe handig. Btw mocht je wat bestellen bij Woonexpress dan kun je ook voor deze optie kiezen, handig toch 🙂

woonexpress-service

-> Deze bezorgers Vincent en Peter zijn mijn helden 😉

Ik ben er al achter, ik kan de kast stijlen met van alles. Dus ik kan lekker wisselen. Dat kon nooit met mijn andere kast 😉 YAY zo hoef ik mij nooit meer te vervelen. De accessoires van Woonexpress zijn ook cool. Naast mijn gouden lijst van ILOVEMYTYPE matcht de gouden ananas toch prachtig.

cactus-trend-vitrine

Ook wil ik wat lievere kleuren in huis hebben en daarom zijn de pastel vaasjes van Woonexpress erg leuk. Alles wordt ineens lief 😉

wit-wonen-jielde

Zo! Ik heb ondertussen de boel alweer verwisseld, maar dat had je misshien al wel verwacht hihi. Ik ben super blij met mijn kast en zal jullie lekker blijven spammen. Voor nu ga ik lekker genieten dat er niet meer zo’n groot zwaar zwart blok in huis staat. Het volgende project is onze bank, maar laat dat mijn man maar niet horen 😉

Benieuwd naar meer items van Woonexpress? Check hun Instagram account. Kijken mag, kopen natuurlijk ook 😉

Enjoy!
Liefs Mies
vintage-scandinavisch-wonen