1

Maak kennis met gastblogger Laura’s Advies

Leuk! Ik mag een nieuwe gastblogger welkom heten, namelijk Laura’s Advies.

Laura Hindriks

Wie is Laura Hindriks?

Naam: Laura Hindriks
Geboortedatum: 3 juli 1993
Burgerlijke staat: Getrouwd
Kinderen: Geen
Huisdieren: Geen
Automerk: nog geen rijbewijs!
Website: www.laurasadvies.nl

Wie ben ik?
Een creatieve ondernemer, met passie voor interieur en ondernemen. Begin 2014 ben ik afgestudeerd als interieurvormgever op het Cibap (Vakschool voor Verbeelding) in Zwolle. Tijdens mijn afstuderen wist ik het zeker; ik wilde gaan ondernemen en mensen helpen bij het creëren van een veilige omgeving in hun huis.

Arnhem
Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaringen opgedaan en stages gelopen o.a. bij Eijerkamp. Na het derde jaar van mijn studie ben ik vanuit Zwolle verhuist naar Arnhem. Toen Stefan en ik 3 jaar een relatie hadden, zijn we gaan samenwonen. We wonen in een mooi appartement in Arnhem, waar we het erg naar ons zin hebben. Inmiddels zijn Stefan en ik nu 5 jaar samen en afgelopen zomer (2014) zijn we getrouwd. De grote dag vond plaats in het Sonsbeekpark in Arnhem. Het was een sprookje! De styling van onze bruiloft heb ik zelf gedaan.

stijling-eijerkamp-> Prachtige styling 🙂

Ondernemen
Tijdens mijn afstuderen en het halve jaar daarna, ben ik bezig geweest met maken van plannen voor mijn eigen bedrijf. Januari 2015 was de opening van Laura’s Advies. De zaken gaan veel beter dan ik had durven hopen. Mensen weten Laura’s Advies te vinden. Super gaaf! Als creatief ondernemer kan ik mijn passies en talenten bundelen. Laura’s Advies is nu een half jaar open. In dit half jaar heb ik veel geleerd, talenten ontdekt en gemerkt waar mijn krachten én zwaktes liggen.

Bloggen
In mijn blogs voor Dipty Wonen bundel ik mijn fascinatie voor schrijven en passie voor wonen. Ik hoop lezers te kunnen inspireren en verder te helpen. Ik wens jullie veel nieuwe inspiratie toe!

Liefs, Laura

-> Volgende week Laura’s eerste gastblog bij Dipty over: Hoe begin je met het inrichten van je huis? Zeker een aanrader! 🙂