Like

Eco Deer

Nog meer geweien aan de muur

Ik hou van nieuwe bijzondere unieke items. Zo werd ik benaderd door Eco Deer of het mij leuk leek om een Eco Deer uit te kiezen om thuis op te hangen en over te bloggen. Ja leuk!

dipty-wonen

Bijzonder gewei

Eco Deer is ontworpen door Kate Kukhar uit Oekraïne. Een land wat ik alleen ken uit het nieuws en verder geen beeld bij heb, maar het initiatief van Kat is leuk! Kate is een interieurarchitect, blogger en planten liefhebber. Op haar website legt zij uit hoe gek zij is op planten en bloemen. Zij gebruikt deze, net zoals ik, graag in het interieur.  Afhankelijk van de stemming, het seizoen en design trends gebruikt zij takken, grote kamerplanten, grote groene tropische bladeren of zachte bloemen. Omdat zij zocht naar een mooie vaas kwam zij uit op een eigen ontwerp.

eco-deer-gewei

Kate heeft Eco Deer ontworpen als een soort botanische vaas voor iedereen die  van planten houdt. Het minimalistische design en het  handgemaakte board is de perfecte basis.

Werkwijze

De geweien worden onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt in een  kleine werkplaats in Oekraïne. Ze worden gemaakt van ecologisch massief hout en de afwerking wordt volledig handmatig gedaan. De geweien passen in ieder interieur.  Ze zijn er in: ruw hout, klassiek zwart, Scandinavische wit, trendy mint en in het roze.

scandinavisch-wonen

Trofee

Ik ben ook altijd in de weer met bloemen en planten. Ik vind de Eco Deer daarom ook een perfect item om je groene leven in een andere vorm weer te geven in huis. Met een soort grapje eigenlijk daar hou ik wel van 🙂

areawear-hanno

De Eco Deer is heel gemakkelijk op te hangen, gewoon met één spijker of een schroef in de muur.

eco-deer-vaas

Zelf vind ik hem het het leukst met mooie takken erin maar bloemen kan natuurlijk ook. Dat is het leuke aan dit gewei, je kunt altijd variëren. Wil je er ook een in huis. De keuze is reuze 🙂 Benieuwd naar alle geweien? Ze zijn te koop in de Dipty shop, klik hier. 

Schermafbeelding 2016-04-03 om 21.08.04

Mocht je besluiten er ook een aan te schaffen dan ben ik erg benieuwd. Deel je een foto op Instagram of Facebook met de hashtag #ecodeer?

Enjoy!
Liefs Mies

Schermafbeelding 2016-04-03 om 21.10.05

eco-deer-gewei

woonexpress

love-worrior