Like

Dipty fairtrade blauw plaid gespot door Binnenhuisinspiratie

Dit keer is Dipty gespot door Binnenhuisinspiratie op Instagram ook bekend als Carolien Manning. Met haar prachtige en inspiratie volle blog met altijd gave woonitems ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends. Lees mee!
Over Binnenhuisinspiratie
Mijn naam is Carolien, geboren in 1979 en opgegroeid in Appingedam. Sinds mijn studententijd woon ik in Groningen. Ik ben moeder van 2 jonge kinderen (Koen en Noud). Sinds ik samen met mijn vriend René in een nieuwbouw woning woon, ben ik volop geïnteresseerd in alles omtrent het inrichten van een woning. Ik bezoek dan ook dagelijks diverse sites voor het opdoen van ideeën, slenter wekelijks over de meubelboulevard, word geïnspireerd door woonbladen en bezoek woonbeurzen- en events. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends. Verder ben ik groot fan van o.a. Loods5. Bij Loods5 is werkelijk alles te vinden op het gebied van wonen. Of je nu van klassiek houdt, vintage of modern. Ook ben ik groot fan van vtwonen. Mijn geluk kon dan ook niet op, toen ik in 2015 werd uitgeroepen tot winnares van het Vtwonen voorjaarshuis.
image

Fotograaf: Hans Mossel

Mijn motto is: keep in touch with lifestyle.

Graag neem ik jullie mee in mijn interesse en hou ik jullie op de hoogte van diverse trends. Of het nu gericht is op de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, etc. Voor elk wat wils!

Veel inspiratieplezier! Bye, Carolien

‘Dipty houdt van wonen’

“Michelle! Een sociale, vriendelijke en leuke dame. Een dame die ik sinds mijn begintijd op Instagram met liefde volg. Ik heb haar leren kennen onder haar prachtige feed @diptywonen. Een feed vol inspiratie. Jaloersmakende foto’s van haar prachtige woning komen met regelmaat voorbij. Sinds de zomer van 2014 is Michelle naast haar Instagram gestart met een blog over interieur. Nog meer inspiratie!

Haar blog ‘Dipty‘ is voor Michelle een uitlaatklep om woonideeën, inspiratie, shopping deals en Do It Yourself projecten te delen. Omdat ze met regelmaat vragen kreeg over items in haar blog, besloot ze in 2016, samen met haar man Maarten, producten te gaan verkopen onder de naam ‘Dipy Shop‘. Dipt Shop staat voor betaalbaar wonen met een eigen look.

De aangeboden producten op www.shop.dipty.nl zijn zichtbaar een mix van Michelle haar woonstijl. Een combinatie van vintage, industrieel en Scandinavisch. Naast het stijlvolle maar maatschappelijk verantwoorde assortiment, waarbij Dipty Shop zich focust op fairtrade, diervriendelijk en/of ecologisch gemaakte producten, probeert Dipty Shop zo duurzaam mogelijk om te gaan met bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal.

Wat is bestelde? Ik bestelde een heerlijk zacht plaid van het merk Imbarro verkrijgbaar in de kleur groen en blauw. Ik koos voor het laatste. Het plaid is gemaakt van 25% wol en acryl en kriebelt niet. Door zijn afmetingen van 130×170 cm kun je er tijdens de koude winteravonden heerlijk warm onder zitten, zelfs met z’n tweeën! Ook staat het prachtig als decoratie.

Verder bestelde ik een duurzame vlaggenslinger. Al vaak voorbij zien komen op Instagram. Een slinger van vlaggetjes van ongeveer 3 meter lang met thema. Ik heb gekozen voor het thema ‘Wisdom‘. De slinger heeft ongeveer 16 tot 18 vlaggetjes die gemaakt zijn van gerecycled katoen. De slingers zijn met de hand gemaakt in Kenia op een eco-vriendelijke manier onder eerlijke omstandigheden.

Hoe de producten staan in huis, zie je op de foto’s hieronder. Leuk toch? En weet je wat ook leuk is? Ik mag namens Michelle iemand blij maken met 50 euro stoptegoed! De actie loopt vanaf 24 juli 2016. Op maandagavond 1 augustus wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg @diptyshop en @carolien_manning op Instagram
  • Laat een reactie achter wat je met het tegoed gaat doen
  • Tag je vrienden. Zoveel mogelijk!”

Lees meer op; https://binnenhuisinspiratie.wordpress.com/2016/07/24/2226/  of volg haar op Instagram op https://www.instagram.com/carolien_manning/

dipty-wonen-carrolien-manning blauw-plaid-fairtrade dipty-fairtrade-vlag-wisdom dipty-wonen-gespot fairtrade-plaid-carolien-manning carrolien-manning-dipty-wonen wisdom-fairtrade-vlag fairtrade-vlag-wisdom dipty-fairtrade-wonen