Like

Dipty Eco Deer gespot door Styled by Eve

Wat een fijne foto’s heeft Eveline altijd van Styled by Eve. Met haar pastel roze invloeden in haar Scandinavische interieur en de Stoere kat Elvis is Dipty blij dat Eve onze Eco Deer in haar huis een plekje heeft gekregen. Lees mee!

“Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Eveline, 32 jaar en woon in Meppel met mijn vriend en onze kat Elvis. Toen ik in 2015 de sleutel kreeg van mijn droomhuis kon ik eindelijk los op interieurgebied. Iets wat altijd al een grote wens was van mij zou nu echt gebeuren; een huis die helemaal is ingericht naar mijn smaak en ideeën. Dat betekende een Scandinavisch, minimalistische inrichting. 

dipty-styled-by-eve   Elke dag ben ik aan het rommelen in huis, ik word onrustig als er meubels te lang op dezelfde plek staan. Verder houd ik erg van kringloop shoppen! 

Ik hoop dat ik jullie met mijn blog kan inspireren en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van mijn nieuwste aanwinsten en ideeën op interieurgebied. 

 Fairtrade shoppen bij Dipty Shop

Je hebt vast wel eens een kijkje genomen in de mooie webshop Dipty Shop van blogger Michelle en haar man Maarten. Zo niet, dan is dit echt de moeite waard. Je vind er een leuk assortiment met toffe woonaccessoires! Extra fijn is dat je met een goed gevoel iets koopt want de focus ligt bij Dipty Shop op diervriendelijke en duurzaam gemaakte producten. Zo kan het bijvoorbeeld ook voorkomen dat je jouw bestelling in een hergebruikte verzenddoos ontvangt. Super toch?

styled-by-eve-ecodeer

Ik volg Michelle al een behoorlijk lange tijd op Instagram en ik vind haar woonstijl erg leuk. Deze stijl heeft zij doorgezet in de producten die verkrijgbaar zijn in de shop, namelijk een mix van vintage, industrieel en scandinavisch. Eén van de producten die verkrijgbaar is bij Dipty Shop is de Eco Deer. De Eco Deer heb ik al veel voorbij zien komen bij Instagrammers en bloggers en dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk, want hoe leuk en origineel is dit vaasje voor aan de muur in de vorm van een hertengewei? Het leuke ervan is dat je er continu mee kunt afwisselen. Ik ben natuurlijk meteen verschillende dingen gaan uitproberen en het is zo leuk dat het elke keer weer een heel andere uitstraling heeft. En wat nog fijner is; deze Eco Deer is onder goede werkomstandigheden gemaakt van duurzaam hout.

dipty-eco-deer

De Eco Deer is verkrijgbaar in de kleuren zwart, naturel en wit. Ik heb gekozen voor de witte variant. omdat ik dit mooi vond matchen bij de verdere houten accessoires in het hoekje waar ik hem heb opgehangen.

styled-by-eve-dipty

Ben jij net zo enthousiast als ik over dit toffe muurvaasje? Dan heb ik goed nieuws want ik mag namens Dipty Shop een Eco Deer in een kleur naar keuze weggeven!

Liefs,

Eveline ” 

Volg Eveline ook op Instagram op https://www.instagram.com/styled_by_eve/

Of bekijk haar blog op http://www.styledbyeve.nl