1

Het leven is een feestje!

En zo is het! Sinds ik actief ben op Instagram volg ik Michelle. Elke keer als ik haar foto’s en blogs langs zie komen tovert het een glimlach op mijn gezicht. Ze is enthousiast en spontaan! Zo leuk om te zien. Ze straalt op energie uit, heerlijk!

11235898_478344452324680_582653796_n

-> Een van haar goedemorgen post

Via Instagram had ik regelmatig contact doordat wij comments op elkaars foto’s plaatsen. Zo leer je iemand een beetje kennen. Helaas hebben we elkaar nog niet ‘live’ kunnen ontmoeten maar dat komt vast wel. Waarom ik Michelle zo leuk vind. Ze schrijft niet alleen foto’s en blogs over haar interieur leven maar je krijgt ook een kijkje in haar eigen leven met haar lieve dochters en haar stoere boxer.

blog-review

Eigenlijk was ik wel benieuwd naar de Michelle achter Het leven is een feestje, dus ik stelde haar wat vragen 🙂

Hoe is je idee achter je blog ontstaan?

In 2013 bracht ik een bezoek aan het leuke Flavourits event in Amsterdam en toen heb ik mijn hand laten lezen. Spannend, confronterend om te doen maar toch blij dat ik het gedaan heb! Er kwamen een aantal persoonlijke zaken naar voren 😉 en ook dat ik een schrijvershand heb. Daar had ik zo direct niets mee maar erover nadenkend bedacht ik me dat ik vroeger altijd kleine verhalen schreef en brieven naar mijn ouders als ik zonder hen op vakantie was en dat ik dat altijd erg leuk vond om te doen. Dus de kriebel laaide werd weer op en zo kwam het idee om blogs te gaan schrijven over van allerlei leuks wat ik wil delen.

-michelle-het-leven-is-een-feestje

-> Michelle deelt regelmatig fijne quotes

Hoe zou jij jouw blog omschrijven?

Kort maar krachtig, zoals ook op mijn weblog staat: Allemaal leuks om te delen 🙂

Maar het zijn dan wel de dingen die IK ook leuk vind om over te schrijven. Dat maakt het enthousiastme in mij los en doe ik het zo graag!

blog-review-michelle-het-leven-is-een-feestje

-> Een van haar challenges naar haar volgers “Wat hangt er boven jouw tafel”

Heb je ook een doel met jouw blog?

Plezier voor mezelf en een ander. Ik schrijf blogs omdat ik het leuk vind maar wordt zo blij van de reacties van degene die het lezen. En het zijn er steeds meer dus doe ik het toch wel leuk hihi.

En eerlijk gezegd, hoop ik er in de toekomst wat geld mee te verdienen. Want dat is toch het allerleukste: van je hobby je werk maken 🙂

11184452_1579039609017890_1923036752_n

-> Een van haar mooie foto’s

Hoe zou je de toekomst graag willen zien voor het blog?

Vooral plezier erin houden om te maken en uiteraard graag veel meer lezers die met veel plezier mijn blogs lezen en zoals ik al in de vorige vraag aangaf: een droompje om er een betaalde hobby van te maken. Al zou dat ook mogen in artikelen schrijven of iets dergelijks 🙂 en ik ga zeker zelf proberen om dat droompje waar te kunnen maken!

11116917_830595780352361_2046487634_n

Wat een energie! Benieuwd naar haar blog, klik hier. Of volg haar op Instagram of Facebook. One to follow 🙂

Enjoy!
Liefs Mies

stoerwonen

-> Een van de leuk collages op Instagram